Inhoud Voetbalschool

VZ NIEUWS

Inhoud  Voetbalschool Ben je altijd bezig met voetbal en wil je onder leiding van ex-profvoetballers en gediplomeerde trainers werken aan je prestaties op het veld. Kom dan snel naar de voetbalschool van VZsport.
Voetbalprofs Sieme Zijm en Pascal Bosschaart zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen.

De voetbalschool is geschikt voor spelers van alle leeftijden. Door een persoonlijke benadering en oefenmateriaal dat aansluit bij het prestatieniveau en de ontwikkeling van de voetballers, worden de vaardigheden op het veld stap voor stap verbeterd.

Doelstelling is om spelers daadwerkelijk beter te maken.
De voetbalschool werkt met gediplomeerde jeugdtrainers als Jim Camphens (jeugdtrainer F1 bij sparta). De trainingen worden geleid door ex-profvoetballers Sieme Zijm en Pascal Bosschaart, die door hun jarenlange ervaring een geheel eigen visie hebben ontwikkeld en in staat zijn hun enthousiasme voor hun spel over te brengen op de jeugd. 

Het programma van de voetbalschool is een uitstekende aanvulling op de reguliere trainingen. 
De hoofdonderdelen van het trainingsprogramma zijn:

  • Techniek
  • Inzicht
  • Persoonlijkheid op het veld

1 op 1 begeleiding
De voetbalschool kan ook persoonlijke begeleiding verzorgen voor kinderen die een extra steuntje nodig hebben of jonge voetballers die zich goed willen voorbereiden op bijvoorbeeld een open dag of een talentendag.

Vereniging
De voetbalschool verzorgt ook extra trainingen in verenigingsverband waarbij het programma op maat wordt samengesteld. Hierbij zorgt VZsport ook voor ondersteuning en begeleiding jeugdtrainers

Inschrijven
De voetbalscholen in Vlaardingen en Maassluis werken met een open inschrijving en zijn voor iedereen toegankelijk.In Brielle verzorgt de voetbalschool extra trainingen voor bestaande elftallen van VV Brielle. Ook hier kunnen externe leden zich voor inschrijven uiteraard.

Inschrijven of meer informatie?
Mail naar: info@vzsport.nl


TERUG


Bel mij terug

VZ Sport
KvK 56893507
Bank NL56 INGB 0007 6183 62
tnv VZ Sport te Vlaardingen
info@vzsport.nl