11 april 2014

VZSport opent nieuwe voetbalschool in Vlaardingen

VZSport heeft vanaf de meivakantie, naast de locatie op het complex van Excelsior Maassluis, ook een trainingsprogramma in Vlaardingen. Vanwege het grote succes in Maassluis is besloten om het ook aan te bieden in Vlaardingen. Op het complex van Victoria04 is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan de zomercyclus.

 

Om iedereen kennis met de VZSport voetbalschool te laten maken starten we met een 4-tal trainingen voor 30 euro! Elke dinsdag vanaf 10 juni wordt er wekelijks getraind van 17:00 tot 18:00 uur op het complex van Victoria 04.

 

Speciaal ook voor de mini's is er een apart programma om kennis te maken met voetbal. Ook hier zullen de trainers van VZSport ( Sieme Zijm-HJO Exc Maassluis, Kevin Vink-trainer Sparta E1 en Jim Camphens-trainer van Sparta F1 ) hun ervaring  delen met de deelnemers.

 

Iedereen, ( jongens en meisjes, ook buiten Vlaardingen natuurlijk) , kan eraan deelnemen. Groepen worden ook hier op leeftijd en niveau ingedeeld met een maximum van 10 deelnemers per groep. Zo kan er maximaal aandacht gegeven worden aan iedereen.

 

Inschrijven kan via info@vzsport.nl ovv locatie Vlaardingen, naam, leeftijd, club en team.

 

Verdere info onder het kopje voetbalschool.

 

Like onze pagina op facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van VZ Sport!

www.facebook.com/vzsport

Bel mij terug

VZ Sport
KvK 56893507
Bank NL56 INGB 0007 6183 62
tnv VZ Sport te Vlaardingen
info@vzsport.nl