09 oktober 2013

Inschrijving Herfstcyclus begonnen

Vanaf 27 oktober beginnen we alweer met de 3de cyclus, welke ook weer op de zondagmorgen vanaf 10:00 uur zullen plaatsvinden op het complex van Excelsior Maassluis.

 

Om deelnemers nog meer individuele aandacht te kunnen geven hebben we  Jim Camphens aan de trainers staf toegevoegd. Jim, nu actief bij Sparta Rotterdam als F-trainer en ook bij Excelsior Maassluis de F1 selecties traint, zal dan samen met de VZ Sport trainers Sieme Zijm en Kevin Vink de trainingen verzorgen.

 

Inmiddels hebben 2 deelnemers van de VZ Sport Voetbalschool al meegelopen bij Sparta voor een trainings stage!

 

Deelnemers die inmiddels een Masita kledingpakket hebben betalen voor 8 lessen 85 euro,- Nieuwe deelnemers betalen 130 euro, en krijgen dan ook een Masita kledingpakket bestaande uit sweater, trainingsbroek, shirt en kousen welke ze mogen houden uiteraard.

 

Voor de ouders is er tijdens de training koffie en thee, en deelnemers kunnen zich na afloop douchen en omkleden in de kleedkamers.

 

Inschrijven kan via info@vzsport.nl ovv cyclus 3 plus de naam, leeftijd, club en team. Tevens ook graag de maten voor het kledingpakket.

 

Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op ING 7618362 tnv VZ Sport te Vlaardingen.

 

Iedereen is welkom! Van mini tot C junior. Deelnemers worden op leeftijd en niveau ingedeeld, zodat er een maximaal leerklimaat ontstaat.

 

Start: 27 oktober, elke zondagmorgen vanaf 10:00 uur. 8 lessen op het complex van Excelsior Maasluis

Bel mij terug

VZ Sport
KvK 56893507
Bank NL56 INGB 0007 6183 62
tnv VZ Sport te Vlaardingen
info@vzsport.nl