06 november 2016

Afsluiting succesvolle cyclus voetbalschool Heinenoord

Afsluiting succesvolle cyclus voetbalschool Heinenoord Afgelopen zondag was alweer de laatste training van de 9 delige cyclus bij vv Heinenoord. De 8 voorgaande weken hebben we steeds onder ideale weersomstandigheden getraind, echter waren de weergoden ons iets minder goed gezind. Dat het de pret niet mocht drukken bleek al snel: er werd zeer enthousiast en scherp getraind want er stond natuurlijk op het einde een heleboel prestige op het spel.

Ook de ouders van de deelnemers waren van de partij. Dat het nog niet zo makkelijk was bleek wel toen ze ook door de speedladder de oefeningen moesten nadoen die de deelnemers geleerd hadden.

Het spelletjes circuit werd ook een grote uitdaging maar uiteindelijk heeft iedereen toch alle onderdelen goed doorlopen.

Hoogtepunt was de partij tegen de ouders. Normaal gesproken een "makkie" voor de ouders maar het was toch echt Olivia die tot ieders verbazing de winnende treffer binnenschoot.

En zo kwam er een mooi einde aan de trainingscyclus. De deelnemers hebben, naast de VZSport trainers Pascal Bosschaart en Sieme Zijm, training gehad van profvoetballers en trainers van profclubs.

VZSport wil bij deze vv Heinenoord bedanken, alsmede Connie, Ricardo en Jan voor hun inzet elke week.

Uiteraard ook een dank naar de sponsoren die dit mogelijk gemaakt hebben:

 

Bel mij terug

VZ Sport
KvK 56893507
Bank NL56 INGB 0007 6183 62
tnv VZ Sport te Vlaardingen
info@vzsport.nl