26 juni 2013

180 deelnemers voetbaldag Rosmalen

Zaterdag 15 juni was het eindelijk zover; ruim 180 kinderen hadden zich opgegeven voor de voetbaldag die VZ Sport had georganiseerd in opdracht van supermarktketen Hoogvliet en marketing bureau Tomorrow-mss.

De 90 kinderen voor het ochtendprogramma werden hartelijk welkom geheten door directeur Pieter Goedbloed. De profspelers Ard van Peppen en Robert Braber werden voorgesteld, net als de VZ Sport trainers Sieme Zijm en Kevin Vink. De helft van de groep werd ingedeeld in een groot voetbaldorp alweer de kinderen konden deelnemen aan voetbalspelletjes als stropdas schieten, snelheidsmeter, hindernisbaan en nog veel meer. De overige kregen training van de profs en VZ Sport trainers.

Na de verzorgde lunch en de voorlichting van de profspelers over gezonde voeding, werden de groepen gewisseld zodat de overige deelnemers aan het voetbalcircuit konden meedoen. Uiteraard gingen de deelnemers niet met lege handen naar huis. Een certificaat met handtekeningen, een gevulde sporttas van Hoogvliet en de mogelijk om met de profspelers op de foto te gaan bij de professionele fototgraaf Tony Taylor maakte het dat iedereen tevreden naar huis ging.

Het middag programma was voor de oudere jeugd. De 90 deelnemers kregen hetzelfde programma voorgeschoteld, waarbij de trainingen uiteraard werden aangepast aan de leeftijd en nivaeu.

Een fantastische dag dus op de velden bij OJC Rosmalen.

Bel mij terug

VZ Sport
KvK 56893507
Bank NL56 INGB 0007 6183 62
tnv VZ Sport te Vlaardingen
info@vzsport.nl